LIA OUENDAG

Herfstequinox 22 september 15.30 uur 

 

Vandaag is een bijzondere, harmoniserende en universele belangrijke dag.  

De blaadjes vallen, de maskers gaan af, we gaan terug naar de basis en we maken de balans op. 

De herfst equinox is vanmiddag om 15.30u exact. Equinox is Latijns en betekent gelijk met de nacht. 

Het is net zolang licht als donker vandaag. 

De Zon staat recht boven de evenaar. 

De Aarde begint met haar reiniging, loslaten en ademt uit. 

De mist verzacht de ochtend en versterkt de inkeer.  

De oude energie komt vrij en wil getransformeerd worden. 

Vanaf 29 september loopt Saturnus weer direct en zullen we ervaren dat onze struggles en beperkingen zinvol zijn geweest. Onze innerlijke strijd en bedrukking van buitenaf anders ervaren kan worden. Het leek misschien niet zo te stromen de afgelopen periode (Saturnus liep retrograde vanaf 11 mei 2020) en toch is er heel veel gebeurd en verwerkt. Er is geheeld en doorleefd. Oud zeer kwam boven om een zuivere balans te kunnen gaan ervaren in jezelf.  

Vandaag is zo’n start moment. Een start van een hernieuwd evenwicht. 

Waarbij spirit en matter samenkomt. 

Waarbij het mannelijke en het vrouwelijke even gelijk kunnen zijn in jezelf.  

Waarbij licht en donker gelijk zijn. 

Rust en balans ervaren kan nu sterker ervaren worden omdat de Zon, Maan en Aarde ons hiervoor een prikkel geven. 

Vandaag is, middels dit harmonieuze natuurlijke verschijnsel, de opening naar een hogere trilling logisch en realiteit.  

Ontvang de informatie via jouw kosmische antenne. Wees je gewaar van jouw gidsen, zielengroep en aanwezigheid van vele kosmische vrienden. Mediteer vandaag even en voel de warmte en liefde die doorgegeven wordt. 

 

De horoscoop van deze herfstequinox geeft aan hoe de herfst energie ons zal omhullen. 
Een aantal highlights uit deze horoscoop zijn: 

  • Grote behoefte aan geïnspireerd samenzijn, zinvol contact en meer uitwisseling. Het ziet er naar uit dat we sociaal actiever worden. Meer onder de mensen zijn en behoefte voelen meer te delen en samen te werken. We vinden elkaar weer! 
  • Emotionele behoeften staan wat onder druk de komende periode. Het gaat anders dan we dachten en we worden uitgenodigd creatief en vrij te denken. Gebruik maken van onze telepathische vermogens is logisch en energie doet zijn werk steeds bewuster. We hebben door waar we toe in staat zijn en dienen onze emotionele behoeften leiding te geven. Uit de kind rol, in de wijze en volwassen rol.  
  • We dienen pas op de plaats maken als het gaat om ego gerelateerde zaken, waak voor verleidingen vanuit de lagere energieën (verslaving, pepmiddelen, tv, hebzucht, ongeduld, angsten, schijn zekerheden). Het is ons lot om anders om te gaan met bezit, verlangen en aards materialisme. 
  • Mensen zullen verleid worden zich met details bezig te houden, veel informatie op zich af krijgen en strijdbare gevoelens ervaren wanneer ze zich richten op media en politiek.  Het is zaak jouw eigen energieveld te onderhouden.  
  • Geld verduisterd, energie rondom geld en bankzaken zijn ondoorzichtig en zullen nog vager worden. Geld wordt verder ongrijpbaar en menselijke waarden daarentegen steeds krachtiger. Denk aan ruilhandel, samenwerken, onafhankelijk en verantwoorde leefstijl realiseren. 
  • Beweging is wenselijk, wandelen, buiten zijn, geen verre reizen maar lokale verwondering en genot. Liefde voor de directe omgeving, tevredenheid met wat er is. Wanneer je niet te veel eist, kun je een zeer tevreden en prettig najaar ervaren.  
  • Het is geen periode om hoofd-zaken met veel strijd en wilskracht te willen realiseren. Het is een periode om de toevalligheden in de gaten te houden, je te laten leiden maar goed te blijven focussen op jouw persoonlijke (hogere) doelen. 
  • De zon in het huis van bewustwording, spiritualiteit en geestelijke waarden. We vinden onze kracht bij het geloof in de toekomst, willen hoop koesteren en blijven investeren in geestelijke groei. Dit is tenslotte waarom we in Nederland hebben willen incarneren. We voelen en hebben een taak, zijn een lichtcentrum en helend land voor de wereld om ons heen.   

 

Geniet van de Indian Summer. 

Ga heerlijk mijmeren, samenzijn, reflecteren en nagenieten van de ontwikkelingen van dit jaar tot nu toe. Er mag dankbaarheid zijn voor de oogst tot nu toe. En we gaan nog zoveel meer oogsten…. 

Wees zacht, wees rustig, voel de hoge vibratie van deze dag. 

 

Een heerlijke dag gewenst! 

Lieve groet, 

Lia