LIA OUENDAG

Corona belconsult voor lichtpuntjes (half uur)

Kort belconsult om jou de gelegenheid te geven, vertrouwen en lichtpuntjes te vinden via de kosmische informatie van je eigen persoonlijke horoscoop

Corona is de atmosfeer van de zon. We verbinden ons tijdens dit consult met jouw zon, jouw kracht en lichtkracht.

Ik bied dit korte Corona belconsult aan als ondersteuning in deze turbulente periode. Tijdens dit gesprek van een half uur bespreken we jouw vragen, persoonlijke situatie en de huidige ontwikkelingen. Dit gesprek geeft je lichtpuntjes en brengt vertrouwen en rust.

Dit belconsult bied ik tijdelijk aan als ondersteuning en gebaar en mag via een vrije gift worden gewaardeerd. Na afloop van ons gesprek, kun je aan mij overmaken wat voor jou goed voelt en financieel haalbaar is.

Voor wie

Een kosmisch onderonsje met Lia voor jou, als je antwoord wilt op belangrijke vragen, gedachten en zaken die je nu tijdens deze Corona periode bezighouden.

Hoe

Je kunt dit belconsult aanvragen per email aan office@liaouendag.com
Geef jouw geboortegegevens (geboorteplaats, – datum en -tijd)  of bedrijfsgegevens (bedrijfsnaam, datum, tijdstip en plaatsnaam van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) samen met je adresgegevens door met het verzoek voor het maken van een afspraak.

Wanneer

Dit consult wordt aangeboden op maandag en vrijdag op bepaalde tijden. Geef bij aanvraag jouw voorkeur aan voor de maandag of vrijdag.

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.