LIA OUENDAG

Begeleiding van de ziel: Bewuste terminale fase en de spirituele uitvaart

Een bewuste terminale fase is een fase van rijkdom, groei en transformatie en bovenal een verbinding met liefde.
Een spirituele uitvaart is een bewuste overgang naar het hiernamaals waarbij je aandacht hebt voor energie, liefde en het Universum.

 

Begeleiding van de ziel: Bewuste terminale fase en de spirituele uitvaart

Een bewuste terminale fase is een fase van rijkdom, groei en transformatie en bovenal verbinding met liefde.
Een spirituele uitvaart is een bewuste overgang naar het hiernamaals waarbij je aandacht hebt voor energie, liefde en het Universum.

Lia biedt haar mediumschap, horoscoopduiding en dienst als healer aan om in dit belangrijke proces aan het einde van ons leven, in harmonie over te kunnen gaan. Ze wenst dat sterven als een belangrijke mijlpaal wordt gezien in ieders leven waar we ook op een spirituele manier mee om kunnen gaan, namelijk bewust, energetisch verantwoordelijk en aanwezig.

Hier kun je grotendeels zelf voor zorgen door bewust tijdens de laatste fase zaken te organiseren, emoties te verwerken, inzicht en bewustzijn te krijgen over het leven wat geleefd is.

Tijdens haar begeleiding is Lia in contact met gidsen, het hoger Zelf, het lichaamsbewustzijn en de persoonlijke, unieke kosmische verbinding. In de gesprekken worden antwoorden gegeven op belangrijke levensvragen waar je als mens nog mee kunnen worstelen. We werken met healing, blessing en openen de unieke kosmische verbinding die iedere ziel tot zijn beschikking heeft en wij samen kunnen activeren.

Daarnaast is er veel aandacht voor de mensen die achterblijven. Via de horoscoop blikken we verder, zien we kansen en mogelijkheden en mag het rouwproces zijn tijd krijgen die nodig is. Lia kan de vertrouwenspersoon zijn gedurende het eerste half jaar, fungeren als gesprekspartner, in de periode na de uitvaart.

Lia is in staat de energievelden van de individuele zielen te zien, horen en voelen zowel op Aarde als aan gene zijde. Zij doet dat met veel respect voor ieders vrijheid, onafhankelijkheid en gaat zorgvuldig om met de persoonlijke ontwikkelingsweg.

Middels de sessies met Lia worden mensen zich bewust van het zielsplan van alle betrokkenen en kunnen we samen niet alleen uitzoomen maar vooral vertrouwen krijgen in de loop van het leven.

Mogelijkheden

Er zijn drie fases die horen bij een spirituele overgang van een aards leven naar de lichtwereld; 

  1. Het voorwerk; inzicht, bewustwording, vrede vinden in het leven wat je hebt geleid. Aandacht hebben voor dankbaarheid en vergeving. Contact maken met jouw aardse leven op praktisch niveau. Voorbereiden en organiseren van doorstroming van spullen, administratieve zaken documenteren, mensen die je nog wil zien, acties die je nog wil realiseren, dingen die je nog echt heel graag wil doen, proeven of eten. In deze sessies bekijken we de horoscoop op belangrijke elementen zoals: de levensopdracht, karmische relaties, inzicht en antwoorden op belangrijke levensvragen, dankbaarheid, de zielsontwikkeling en grote rode draad van het vorige leven, huidige leven en volgende leven, verbinding met de onvoorwaardelijke liefde en zelfhelende vermogen. 
  2. De laatste fase; tijdens de laatste fase komt Lia om het lichaam te eren, reinigen en te helpen bedanken. Het doel hiervan is de reis naar gene zijde voor te bereiden en een soepele overgang te creëren. Hierbij is er aandacht voor verstilling op alle niveaus en het verhogen van de trilling waar mogelijk. We optimaliseren het energieveld en hebben aandacht voor hart-energie, contact maken met de gidsen, engelen en dierbaren die op je wachten.
    Daarnaast zijn er met Lia gesprekken over de invulling van een Spirituele Uitvaart. Lia kan hierin aangeven wat de uitvaart liefdevol en respectvol kan maken, meedenken en afstemmen over de organisatie rondom de uitvaart. Schrijf desgewenst samen met Lia jouw afscheidsbrief die je voor zou kunnen laten lezen of op zou kunnen sturen samen met de uitnodiging voor de uitvaart?
    Lia biedt begeleiding tijdens de belangrijke laatste periode. Lia kan ook als uitvaartspreker worden ingezet en aanwezig zijn bij sterven, condoleance momenten en de uitvaart momenten om de energie te verzorgen en als mediator te fungeren tussen de familie, dierbaren en de lichtwereld. Haar aanwezigheid is een aanwezigheid voor licht, vrede en liefde.
  3. Het leven na de uitvaart; de nieuwe start voor de ziel en de dierbaren op Aarde die achterblijven. Rust, vrede en harmonie organiseren op Aarde voor de overledene. Hoe omgaan met rouw een verlies? Zielsvoeding, zelfliefde en respect voor een zielenleven op Aarde en in het hiernamaals.  Lia kan in deze fase een spiritueel gesprekspartner zijn en een vertrouwenspersoon. Ze is bereikbaar naar wens en behoefte volgens afspraak. Healing, blessing en opbouw van persoonlijke levenskracht voor de achtergeblevene.

Optioneel
Combinatie van Lia haar dienst met het aanbod van haar partner Germo Bekendam, Professional Organizer die uitgebreide sessies aanbiedt om praktisch en spiritueel zaken samen op elkaar af te stemmen. Keuzes maken is niet altijd makkelijk en een vak. Germo zet dingen samen met jou op een rij. Denk aan materiële en organisatorische zaken, het laatste stukje verantwoordelijkheid over jouw eigen leven.

Investering

Deze Begeleiding van de ziel sessies zijn onder te verdelen in 3 fases.
Op basis van de specifieke wensen wordt een prijsopgave gemaakt.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kun je een belafspraak met Lia maken.

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.